Abonnementen

‘Is hier geen abonnement voor?’….Veel ondernemers en organisaties zijn druk. Natuurlijk wil iedereen goede en regelmatig ‘verse’ teksten op de website, Facebook of LinkedIn, of in hun digitale nieuwsbrief. Maar vooral kleinere organisaties en zp’ers hebben weinig tijd, denken dat ze niet goed genoeg schrijven, of vinden het lastig om steeds weer nieuwe onderwerpen te bedenken.
Daarbij, een goede tekstschrijver zoeken is veel gedoe en kan best prijzig zijn. Dus, komt het er maar niet van, terwijl een stemmetje in het achterhoofd toch steeds weer zeurt om nieuwe content…

Gelukkig kan het ook anders! Van den Boom tekstproducties biedt een oplossing. Voor een vast bedrag per maand krijg je elke keer de gewenste teksten aangeleverd. Zodat je website telkens nieuwe content krijgt en je toch die nieuwsbrief regelmatig kan blijven versturen. Je eigen tijdsinvestering is op deze manier minimaal en de output maximaal.

 

ABONNEMENT 1

nieuwe webteksten of een blog; maximaal 300 woorden

frequentie: 1 keer per maand

prijs: 59,- euro per maand (ex. btw)

ABONNEMENT 2

content nieuwsbrief: maximaal 5 items

frequentie: 1 keer per maand

prijs: 125,- euro per maand (ex. btw)

Neem vrijblijvend contact op.

Een combinatie van 1 en 2 is natuurlijk ook mogelijk. Is er behoefte aan meer of andere teksten per maand dan krijg je een aangepaste offerte voor een abonnementsvorm. Hebben we een deal? Dan ga ik aan het werk en ben jij direct verlost van dat zeurende stemmetje in je achterhoofd.