Jouw teksten: aantrekkelijk, foutloos en prettig leesbaar 

Hoe je het ook wendt of keert; tekst is en blijft heel belangrijk om je boodschap over te brengen. Beeldmateriaal en vormgeving kunnen prachtig zijn, zonder bijpassende en overtuigende teksten zijn ze vrijwel waardeloos in het communicatietraject. Ik ben een ervaren tekstschrijver en eindredacteur van webteksten, nieuwsbrieven, persberichten, artikelen en complete manuscripten. Daardoor heb ik een scherp oog ontwikkeld voor tekstuele onvolkomenheden. Ze leiden immers de aandacht van de inhoud af en staan een prettige leesbaarheid in de weg.

Daarom: als je twijfelt over een van bovenstaande aspecten van een tekst: wacht met publicatie en laat er eerst eindredactie op los! De kans is immers groot dat men je teksten anders niet (helemaal) leest en de boodschap dus niet voldoende overkomt. Zonde van de tijd en de moeite en het geld….

Goede eindredactie doet nog meer: de teksten worden aangepast aan het medium; webteksten zijn echt anders dan printteksten. Ook bekijkt de eindredacteur welke teksten het best aansluiten op bij de beoogde doelgroepen.

Zo worden teksten beter, met meer aandacht en langer gelezen. Dat maakt de kans dat je boodschap bij de lezer goed overkomt een stuk groter  = meer bezoekers/klanten = meer omzet! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.