Over mij

Ik ben al op jonge leeftijd begonnen met schrijven; op mijn tiende zette ik een eigen straatkrantje in elkaar met korte, prikkelende artikelen over alle mensen uit de straat die ik kende.

Kopiëren kon nog niet; overschrijven wel, daarna deed ik de exemplaren in de brievenbussen. De reacties die ik kreeg leverden weer nieuwe verhalen op. In taal en tekst kon ik echt mijn ei kwijt…..

Later volgden er dagboeken en daarna columns, artikelen in personeelsbladen en korte verhalen. Toen een bedrijf plotseling per direct tijdelijk om een tekstschrijver verlegen zat, sprong ik zonder nadenken in het diepe; gelukkig bleef ik drijven…

Ik pikte snel op waar behoefte aan was; verdieping in de doelgroepen; flexibiliteit, geen 9 tot 5 mentaliteit, kunnen omgaan met deadlines en natuurlijk een soepele, creatieve pen.

 

Dit bracht me, na diverse dienstverbanden, tot waar ik nu ben. Een zelfstandig professional in tekst en redactie die met diverse tekstsoorten, opdrachtgevers, doelgroepen en media uit de voeten kan.